МОНГОЛ ДАХЬ АЛБАН ЁСНЫ ТӨЛӨӨЛӨГЧИЙН ГАЗАР

 
 
 
Бүтээгдэхүүн: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

6.1.5.1. Элэгний өвчнөөс урьдчилан сэргийлэлт

 

Элэг нь бие махбодид нэвтэрсэн болон бодисын солилцооны явцад ялгарах хорт бүтээгдэхүүнүүдийг шүүж, тэдгээрийг гадагшлуулах гол үүрэгтэй эрхтэн.

6.1.5.1. Элэгний өвчнөөс урьдчилан сэргийлэлт

Архи, тамхи, хурц хоолыг хэрэглэхгүй байх

а. Гарлик Тэбс: 1 ширхэгээр өдөрт 3 удаа.

б. Цинк Лозинг: 1 ширхэгээр өдөрт 2-3 удаа.

в. Кордицепс: 1 капсулаар өдөрт 2 удаа хооллолт хооронд стакан бүлээн усаар даруулна.

г. Хлорофилл: 1 хоолны халбагыг 1 стакан усанд найруулж хоолноос 30 минутын өмнө

д. Колострум: 1 капсулаар өдөрт 3 удаа хоолны үед.

Дээрхи бүтээгдэхүүнүүдийг амьсгалын хурц үрэвсэлт өвчнүүдийн үед элгийг хамгаалах, дархлаа сайжруулах зорилгоор мөн хэрэглэж болно.