МОНГОЛ ДАХЬ АЛБАН ЁСНЫ ТӨЛӨӨЛӨГЧИЙН ГАЗАР

 
 
 
Бүтээгдэхүүн: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

6.2 Хүүхэд ахуй насандаа антибиотик эмчилгээ их хийлгэж байснаас үүссэн дисбактериозын суурьтай харшил

 

а. Фүүд Энзим /Хоол боловсруулах фермент/: 1 капсулаар өдөрт 3 удаа хоолноос 30 минутын өмнө. Нойр булчирхайн үйл ажиллагааг хөнгөвчилнө, хоол боловсруулалтыг сайжруулна.

б. Хлорофилл:1 хоолны халбагыг 120-250 мл усанд найруулж хоолны өмнө, арьсны тэжээлийг сайжруулж, харшлыг багасгаж, цэвэрлэж, шингэнээр хангана.

в. Локло:1 хоолны халбагыг 1 стакан усанд найруулж оройн хоолны дараа, мөн өглөөний цайны өмнө хоол боловсруулах фермент Фууд Энзимтэй цуг ууна, араас нь 2 стакан ус ууна.

г. Бифидофилус:1 капсулаар оройн хоолны дараа. Дархлалыг сэргээж, ашигт бактераар хангана.

д. Корал Кальци: 1 хэмжээст халбагыг 1 стакан усанд найруулж, өдөрт 3-5 удаа. Хоол боловсруулах системийн өвчлөлөөс сэргийлж, организмыг ус, тэжээлийн бодисоор хангаж, хорыг гадагшлуулна.