МОНГОЛ ДАХЬ АЛБАН ЁСНЫ ТӨЛӨӨЛӨГЧИЙН ГАЗАР
а. Фүүд Энзим /Хоол боловсруулах фермент/: 1 капсулаар өдөрт 3 удаа хоолноос 30 минутын өмнө. Нойр булчирхайн үйл ажиллагааг хөнгөвчилнө, хоол боловсруулалтыг сайжруулна.
б. Хлорофилл:1 хоолны халбагыг 120-250 мл усанд найруулж хоолны өмнө, арьсны тэжээлийг сайжруулж, харшлыг багасгаж, цэвэрлэж, шингэнээр хангана.
в. Локло:1 хоолны халбагыг 1 стакан усанд найруулж оройн хоолны дараа, мөн өглөөний цайны өмнө хоол боловсруулах фермент Фууд Энзимтэй цуг ууна, араас нь 2 стакан ус ууна.
г. Бифидофилус:1 капсулаар оройн хоолны дараа. Дархлалыг сэргээж, ашигт бактераар хангана.
д. Корал Кальци: 1 хэмжээст халбагыг 1 стакан усанд найруулж, өдөрт 3-5 удаа. Хоол боловсруулах системийн өвчлөлөөс сэргийлж, организмыг ус, тэжээлийн бодисоор хангаж, хорыг гадагшлуулна.
Дархлаа ба иммунитет, дархлаа, иммунитет, биеийн эсэргүүцэл, бие сульдах, өвчлөмтгий болох, дархлаа муудах, ядарч сульдах, тамирдах, архаг ядаргаа, дархлаа дэмжих, дархлаа гэж юү вэ? Амны хөндийн үрэвсэл, амны үрэвсэл, шүд цоорох, амны муухай үнэр, ам гэмтэх, буйл үрэвсэх, буйлны үрэвсэл, амны шарх, салст бүрхэвчийн үрэвсэл, хүүхдийн амны үрэвсэл, буйлнаас цус гарах, буйл үрэвсэх, амны хөндийн эмгэг, амны хөндийн ариун цэвэр, хүүхдийн ам гэмтэх Антибиотикийн хор уршиг, антибиотик, мөөгөнцөр, дисбактериоз, антибиотикийн хордлого, эмийн замбраагүй хэрэглээ, эмийн гаж нөлөө, эмийн хордлого, антибиотикийн гаж нөлөө Батгажилт ба арьсны үрэвсэл, батга батгажилт, нүүрэнд юм гарах, идээт үрэвсэл, арьсны тослогжилт, нуруу цээжний батга, насны онцлог Радикулит ба үе мөчний үрэвсэл, үе мөчний өвчин, үений үрэвсэл, яс ургалт, үе мөч өвдөх, нуруу өвдөх, өвдөгний үер өвдөх, гар үе мөч хөших