МОНГОЛ ДАХЬ АЛБАН ЁСНЫ ТӨЛӨӨЛӨГЧИЙН ГАЗАР

 
 
 
Бүтээгдэхүүн: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

6.4.1 Өтгөн хатах шинжээр илрэх дисбактериоз

 

а. Корал Калыци: 1 хэмжээст халбагыг 1 стакан усанд найруулж, өдөрт 2-3 удаа (гэдэсний ханаар хоол шимэгдэлтийг сайжруулна, хоол боловсруулах системийн өвчнөөс сэргийлж, гэдэсний гүрвэлзэх хөдөлгөөнийг дээшлүүлнэ. Хорыг гадагшлуулж, гэдсийг ус, тэжээлийн бодисоор хангана).

б. Витамин Е: 1 капсулаар өдөрт 3 удаа хоолноос өмнө (гэдэсний ханны салст бүрхэвчийг бэхжүүлж, элэгний үйл ажиллагааг нөхөн сэргээнэ)

в. Бифидофилус:2 капсулаар оройг хоолны өмнө (тэжээлийн бодисын шимэгдэлтийг сайжруулж, ашигт бактерийг нөхөж, эмгэг үүсгэгч бактерийг дарангуйлна).

г. Каскара Саграда: 1-2 капсулаар унтахын өмнө, 21 өдрийн турш (туулгана, цэвэрлэнэ).