МОНГОЛ ДАХЬ АЛБАН ЁСНЫ ТӨЛӨӨЛӨГЧИЙН ГАЗАР

 
 
 
Бүтээгдэхүүн: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

6.4.2 Суулгах гүйлгэх шинж тэмдэгээр илэрдэг дисбактериоз

 

а. Локло: 1 хоолны халбагаар 1 стакан усанд найруулж 3 долоо хоногийн турш өглөөний хоолноос 30-60 минутын өмнө, араас нь 1-2 стакан усаар даруулж ууна.

б. Фүүд Энзим /Хоол боловсруулах фермент/ : 1-2 капсулаар өдөрт 3 удаа, 3-4 долоо хоног. Хоол боловсруулах үйл ажиллагааг, хоолны шимэгдэлтийг сайжруулж, ашигтай бактерийг дэмжинэ.

в. Хлорофилл:1 хоолны халбагыг 1 стакан усанд найруулж, хоолноос 30 минутын өмнө өдөрт 3 удаа.

г. Бердок, Лив Гард: 1 капсулаар өдөрт 3 удаа.

д. Кордицепс: 1 капсулаар өдөрт 3 удаа хооллолт хооронд.

е. Бифидофилус:2 капсулаар оройн хоолны өмнө (тэжээлийн бодисын шимэгдэлтийг сайжруулж, ашигтай бактерийг нөхөж, эмгэг үүсгэгч бактерийг дарангуйлна).