МОНГОЛ ДАХЬ АЛБАН ЁСНЫ ТӨЛӨӨЛӨГЧИЙН ГАЗАР
а. Локло: 1 хоолны халбагаар 1 стакан усанд найруулж 3 долоо хоногийн турш өглөөний хоолноос 30-60 минутын өмнө, араас нь 1-2 стакан усаар даруулж ууна.
б. Фүүд Энзим /Хоол боловсруулах фермент/ : 1-2 капсулаар өдөрт 3 удаа, 3-4 долоо хоног. Хоол боловсруулах үйл ажиллагааг, хоолны шимэгдэлтийг сайжруулж, ашигтай бактерийг дэмжинэ.
в. Хлорофилл:1 хоолны халбагыг 1 стакан усанд найруулж, хоолноос 30 минутын өмнө өдөрт 3 удаа.
г. Бердок, Лив Гард: 1 капсулаар өдөрт 3 удаа.
д. Кордицепс: 1 капсулаар өдөрт 3 удаа хооллолт хооронд.
е. Бифидофилус:2 капсулаар оройн хоолны өмнө (тэжээлийн бодисын шимэгдэлтийг сайжруулж, ашигтай бактерийг нөхөж, эмгэг үүсгэгч бактерийг дарангуйлна).
Дархлаа ба иммунитет, дархлаа, иммунитет, биеийн эсэргүүцэл, бие сульдах, өвчлөмтгий болох, дархлаа муудах, ядарч сульдах, тамирдах, архаг ядаргаа, дархлаа дэмжих, дархлаа гэж юү вэ? Амны хөндийн үрэвсэл, амны үрэвсэл, шүд цоорох, амны муухай үнэр, ам гэмтэх, буйл үрэвсэх, буйлны үрэвсэл, амны шарх, салст бүрхэвчийн үрэвсэл, хүүхдийн амны үрэвсэл, буйлнаас цус гарах, буйл үрэвсэх, амны хөндийн эмгэг, амны хөндийн ариун цэвэр, хүүхдийн ам гэмтэх Антибиотикийн хор уршиг, антибиотик, мөөгөнцөр, дисбактериоз, антибиотикийн хордлого, эмийн замбраагүй хэрэглээ, эмийн гаж нөлөө, эмийн хордлого, антибиотикийн гаж нөлөө Батгажилт ба арьсны үрэвсэл, батга батгажилт, нүүрэнд юм гарах, идээт үрэвсэл, арьсны тослогжилт, нуруу цээжний батга, насны онцлог Радикулит ба үе мөчний үрэвсэл, үе мөчний өвчин, үений үрэвсэл, яс ургалт, үе мөч өвдөх, нуруу өвдөх, өвдөгний үер өвдөх, гар үе мөч хөших