МОНГОЛ ДАХЬ АЛБАН ЁСНЫ ТӨЛӨӨЛӨГЧИЙН ГАЗАР
Дааврын өөрчлөлтөөс илүүдэл жин үүсэх (жишээлбэл, төрсний дараа г.м).
1-р шат: Дотоод шүүрлийн булчирхайн үйл ажиллагааг сайжруулах
а. Грепайн:1 шахмалаар өдөрт 3 удаа хоолны үед (хөгшрөлтийг удаашруулж, дотоод шүүрлийн булчирхайн эрхтэнүүдийн үйл ажиллагааг дээшлүүлэн тэжээлээр хангаж хамгаална).
б. Фүүд Энзим /Хоол боловсруулах фермент/: 1 шахмалаар өдөрт 3 удаа хоолны өмнө. Хоол шингээлтийг сайжруулан, шингэнээрхангажцэвэрлэнэ, нойрбулчирхайн үйл ажиллагааг дэмжинэ.
в. Корал Кальци: 1 хэмжээст халбагыг 1 стакан усанд найруулж, хоол боловсруулах системийг өвчнөөс сэргийлж хорыг гадагшлуулна. Организмыг тэжээл, усаар хангана.
2-р шат: Бодисын солилцоог тааламжит түвшинд тогтоох
а. Корал Кальци: 1 хэмжээст халбагыг 1 стакан усанд найруулж ууна, өдөрт 3-5 удаа. Хоол боловсруулах системийн өвчнөөс сэргийлж хорыг гадагшлуулна. Организмыг тэжээл, усаар хангана.
б. ТНТ:1-2 хэмжээст халбагыг 1 стакан усанд найруулж, өдөрт 2-3 удаа. Хөгшрөлтийг удаашруулж, ферментийн үйл ажиллагааг дээшлүүлэн тэжээлээр хангаж хамгаална.
Дархлаа ба иммунитет, дархлаа, иммунитет, биеийн эсэргүүцэл, бие сульдах, өвчлөмтгий болох, дархлаа муудах, ядарч сульдах, тамирдах, архаг ядаргаа, дархлаа дэмжих, дархлаа гэж юү вэ? Амны хөндийн үрэвсэл, амны үрэвсэл, шүд цоорох, амны муухай үнэр, ам гэмтэх, буйл үрэвсэх, буйлны үрэвсэл, амны шарх, салст бүрхэвчийн үрэвсэл, хүүхдийн амны үрэвсэл, буйлнаас цус гарах, буйл үрэвсэх, амны хөндийн эмгэг, амны хөндийн ариун цэвэр, хүүхдийн ам гэмтэх Антибиотикийн хор уршиг, антибиотик, мөөгөнцөр, дисбактериоз, антибиотикийн хордлого, эмийн замбраагүй хэрэглээ, эмийн гаж нөлөө, эмийн хордлого, антибиотикийн гаж нөлөө Батгажилт ба арьсны үрэвсэл, батга батгажилт, нүүрэнд юм гарах, идээт үрэвсэл, арьсны тослогжилт, нуруу цээжний батга, насны онцлог Радикулит ба үе мөчний үрэвсэл, үе мөчний өвчин, үений үрэвсэл, яс ургалт, үе мөч өвдөх, нуруу өвдөх, өвдөгний үер өвдөх, гар үе мөч хөших