МОНГОЛ ДАХЬ АЛБАН ЁСНЫ ТӨЛӨӨЛӨГЧИЙН ГАЗАР

 
 
 
Бүтээгдэхүүн: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

6.12 Жирэмсний хордлого

 

а. Локло: 1 хоолны халбагыг 1 стакан усанд найруулж өглөөний цайнаас 30-60 минутын өмнө ууж, араас нь 1-2 стакан ус ууна (гэдэсний хорыг хөөж зайлуулна, бие организмыг амин хүчил, ургамалын ширхэглэг, тэжээлээр хангана).

б. Хлорофилл:1 хоолны халбагыг 1 стакан усанд найруулж өдөрт 3 удаа (организмыг хамгаалж, тэжээлээр хангана, хүчилтөрөгчийн хангамжийг сайжруулна).

в. Корал Кальци: 1 хэмжээст халбагыг 1 стакан усанд найруулж өдөрт 2-3 удаа (усны дутагдлыг арилгаж, цусыг шүлтжүүлэн шингэлнэ. Элэг, бөөр, тунгалагийг цэвэрлэж хорыг гадагшлуулна).

г. Чөлөөт Амин хүчил (Пептовит): 2 шахмалаар өглөөний цай оройны хоолноос 30 минутын өмнө (хордлого тайлна, ялангуяа жирэмсний үеийн, цус төлжүүлнэ, гемоглобины үүсэлтийг дэмжинэ, эрдэс витамин зэрэг эх, урагт хэрэщээтэй бодисуудыг эд эсүүдэд зөөвөрлөнө).