МОНГОЛ ДАХЬ АЛБАН ЁСНЫ ТӨЛӨӨЛӨГЧИЙН ГАЗАР

 
 
 
Бүтээгдэхүүн: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

6.8.7 Ходоод гэдэсний замын үйл ажиллагааны хямралаас жин ихсэх

 

1-р шат: Бие махбодийн цэвэрлэгээ

а. Каскара Саграда эсвэл Нейче Лакс: 1-2 капсулаар оройн хоолны дараа. Ходоод гэдэсний замын үйл ажиллагааг хэвийн болгож, өтгөн гаралтыг зохицуулж, хорыг гадагшлуулна.

б. Локло:1 хоолны халбагыг 1 стакан усанд найруулж араас нь 1-2 стакан ус ууна, хоолноос 30-60 минутын өмнө 1-3 удаа. Хүнсний ширхэг болон төрөл бүрийн тэжээлт бодисоор бие махбодийг хангаж, хорыг гадагшлуулна.

в. Фет Гребберз: 1 капсулаар өдөрт 3 удаа хоолны үед (хооллох дуршлыг бууруулж, ханасан өөх тос, холестеринийг гадагшлуулна).

г. ТНТ:1-2 хэмжээст халбагыг 1 стакан усанд найруулж, өдөрт 2-3 удаа. Хөгшрөлтийг удаашруулж, ферментийн үйл ажиллагааг дээшлүүлэн тэжээлээр хангаж хамгаална.

2-р шат:Ходоод гэдэсний замын үйл ажиллагааг нөхөн сэргээх

а. Грепайнэсвэл ТНТ: өдөрт 3 удаа хоолны өмнө. Дотоод шүүрлийн булчирхайн үйл ажиллагааг дээшлүүлж, хөгшрөлтийг удаашруулна.

б. Хоол боловсруулах фермент Фүүд Энзим: 1 капсулаар өдөрт 3 удаа хоолны өмнө (нойр булчирхайн үйл ажиллагааг дэмжиж, хоол боловсруулалтыг сайжруулан, цэвэрлэж тэжээлээр хангана).

в. Корал Кальци: 1 хэмжээст халбагыг 1 стакан усанд найруулж өдөрт 1-2 удаа. Организмыг усаар хангаж, хорыг гадагшлуулан тэжээллэг бодисыг шимэгдүүлнэ.