МОНГОЛ ДАХЬ АЛБАН ЁСНЫ ТӨЛӨӨЛӨГЧИЙН ГАЗАР

 
 
 
Бүтээгдэхүүн: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

6.21 Цөсний хүүдийн ургацаг

 

Курс 1 cap

а. Локло:1 хоолны халбагаар 1 стакан усанд найруулж, кисель шиг өтгөртөл нь хэсэг хүлээж байгаад халбагаар иднэ, араас нь 1 стакан ус, жүүс эсвэл компотоор даруулна (ургацаг томрохоос сэргийлнэ, ургацагыг цэвэрлэнэ).

б. Нони жүүс: 1 халбагаар өдөрт 2-3 удаа хооллолтын хооронд (дархлааг дээшлүүлж, ургацаг задралын үед үүсэх өвдөлтийг намдаана).

в. Лив Гард: 1 шахмалаар өдөрт 2 удаа, өглөө өдрийн хооллолтын үед стакан усаар даруулж ууна (цөс шингэлэх, хоргүйжүүлэх, элэгний үйл ажиллагааг дэмжих).

г. Хлорофилл: 1 хоолны халбагыг 1 стакан усанд найруулж хоолноос 30 минутын өмнө өдөрт 2-3 удаа ууна (ургацагаас цэвэрлэнэ).