МОНГОЛ ДАХЬ АЛБАН ЁСНЫ ТӨЛӨӨЛӨГЧИЙН ГАЗАР

 
 
 
Бүтээгдэхүүн: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

10.2.4 Шөрмөсний үрэвсэл

а. Омега 3: 1 капсулаар өдөрт 3 удаа хоолноос 30 минутын өмнө (судас, мөгөөрсөн эдийн уян   хатан чанарыг дээшлүүлнэ, тэжээлээр хангана).

б. Чөлөөт амин хүчил Пептовит: 2-3 шахмалаар өдөрт 2 удаа хоолноос 20 минутын өмнө өглөө, оройд  (организмын гэмтсэн эдийг төлжүүлж, эсийг тэжээлээр хангана).

в. По Д’Арко: 2-3 шахмалаар өдөрт 3 удаа хоолны дараа  (өвдөлтийг багасгаж, үрэвслийн эсрэг үйлчилгээ  үзүүлнэ, хамгаалж цэвэрлэнэ).

г. Тей Фу тос: үрэвссэн хэсэгт түрхэж шингээж илнэ (бүлээцүүлнэ, үрэвслийн эсрэг үйлчилж, өвдөлт намдаана).

д. Хлорофилл: 1 хоолны халбагыг 1 стакан усанд найруулж өдөрт 2-3 удаа хоолноос 30 минутын өмнө (цусны системийг бэхжүүлж, шархыг түргэн аниулна, эдийг шинэчилж витамин, эрдэс минералаар хангана).