МОНГОЛ ДАХЬ АЛБАН ЁСНЫ ТӨЛӨӨЛӨГЧИЙН ГАЗАР

 
 
 
Бүтээгдэхүүн: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Архины хордлого

a) Локло: 1 хоолны халбагыг нэг стакан усанд найруулж, 1-2 стакан усаар даруулж ууна (хоргүйжүүлэх, хорт бодисыг саармагжуулах).

b) Хлорофилл: 1 хоолны халбагыг нэг стакан усанд найруулж, өдөрт 2-3 удаа (цэвэрлэгээ ба хамгаалалт).

c) Лив-Гард: 2-3 капсулаар (элэгний цэвэрлэгээ ба хамгаалалт).

d) Корал Кальци: 1 хэмжээст халбагыг нэг стакан усанд найруулж, өдөрт 2-3 удаа. Цусыг шүлтжүүлнэ, хорыг гадагшлуулна.