МОНГОЛ ДАХЬ АЛБАН ЁСНЫ ТӨЛӨӨЛӨГЧИЙН ГАЗАР

 
 
 
Бүтээгдэхүүн: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Илүүдэл өөх тосны шалтгаант цусны өтгөрөлт

а. Корал Кальци: 1 хэмжээст халбагаар 1 стакан усанд найруулж өдөрт 3-5 удаа (бие организмыг хүчилтөрөгчөөр хангана, зүрх судасны өвчлөлөөс сэргийлнэ, хоол боловсруулалтыг сайжруулан цусыг шүлтжүүлж шингэлнэ).

б. Хоол боловсруулах фермент Фууд Энзим: 2 капсулаар өдөрт 3 удаа хоолноос 30 минутын өмнө (цусан дахь өөх тосыг багасгаж, холестеринийг уусгана).

в. Лецитин: 1 капсулаар өдөрт 2 удаа хоолноос 15 минутын өмнө (өөхийг зайлуулж, цусны холестериний хэмжээг багасгана).

г. Омега 3: 1 капсулаар 3 удаа хоолны үед ("муу” өөхийг "сайн” өөхөөр нөхнө, цусны холестеринийг цөсний хүчил болгон задалж бие организмаас зайлуулна).