МОНГОЛ ДАХЬ АЛБАН ЁСНЫ ТӨЛӨӨЛӨГЧИЙН ГАЗАР
Төв мэдрэлийн системийг бэхжүүлж, тунгалагын системийн үйл ажиллагааг дээшлүүлснээр бие махбодид хуримтлагдсан хортой бодис, химийн гаралтай эмийн хордлогыг гадагшлуулах (бүтэн схемыг Тунгалагын Систем 11-р бүлэгээс харах)
Зорилго 1: Цэвэрлэх ба Тайвшруулах:
а. Корал Кальци: Хэмжээст халбагаар стакан усанд найруулан өдөрт 2 удаа (төв мэдрэлийн системийн цусан хангамжийг сайжруулна, хамгаална, эд эсийг шингэнээр хангана).
б. Локло: 1 хоолны халбагаар 1 стакан хүйтэн усанд найруулж хоолноос 30-50 минутын өмнө уугаад араас нь 1 стакан ус ууна, өдөрт нэг удаа (дархлалыг бэхжүүлж, хорт бодисыг гадагшлуулна).
в. Лайкорайс Рүт: 1 капсулаар өдөрт 3 удаа хоолны үед, сард 2 долоо хоног хэрэглэнэ (тунгалагын судсыг цэвэрлэнэ).
г. Ред Клевер: 1 капсулаар өдөрт 3 удаа хоолны үед (цус, тунгалагын судсыг цэвэрлэнэ).
д. Суперкомплекс: 1-2 капсулаар өдөрт 3 удаа хоолны үед (төв мэдрэлийн системийн үйл ажиллагааг хэвийн болгож, сэтгэл санааг дээшлүүлж, тэжээллэг бодисоор хангана).
е. Бифидофилус: 1 капсулыг тарагтай хольж унтахын өмнө хэрэглэнэ (гэдэсний ашигт бактерийг тэнцвэржүүлж тэжээл өгнө). ж. Омега 3: 1 ширхэгээр өдөрт 3 удаа (тархины үйл ажиллагааг дэмжинэ).
Зорилго 2: Цэвэрлэх ба Сэргээх:
а. Корал Кальци: Хэмжээст халбагаар стакан усанд найруулан өдөрт 2 удаа (төв мэдрэлийн системийн цусан хангамжийг сайжруулна, шингэнээр хангана).
б. Дифенс Мэйнтенэнс: 1 капсулаар өдөрт 1 удаа хоолны үед (бие организмын бүх системийн ажиллах, ачаалал даах чадварыг дээшлүүлж, эрхтэн системийг хамгаалана).
в. Эйт: 2 капсулаар орой унтахаас өмнө ууна (мэдрэлийн системийн үйл ажиллагааг сайжруулж, бие махбодийн эсэргүүцлийг сайжруулж, хамгаалах чадварыг бэхжүүлнэ).
г. Ред Клевер: 1 капсулаар өдөрт 2 удаа хоолны үед сард 14 хоног (цус, тунгалагын судсыг цэвэрлэнэ).
д. Локло: 1 хоолны халбагаар 1 стакан хүйтэн усанд найруулж хоолноос 30-60 минутын өмнө уугаад, дараа нь 1-2 стакан ус дахин ууна (дархлалыг бэхжүүлж хорт бодисыг гадагшлуулна).
е. Лецитин: 2 капсулаар 2 удаа хоолны үед (ой санамж, анхаарлыг сайжруулж тэжээлээр хангана).
ж. Бифидофилус: 1 капсулаар 2-3 удаа хоолны үед (гэдэсний ашигт нянг тэнцвэржүүлнэ).
з. Хлорофилл: 1 хоолны халбагыг 1 стакан усанд найруулж өдөрт 3 удаа хоолноос 3 минутын өмнө (эд эс, цус лимфийн тунгалагаас хорыг гадагшлуулахыг идэвхжүүлнэ).
Дархлаа ба иммунитет, дархлаа, иммунитет, биеийн эсэргүүцэл, бие сульдах, өвчлөмтгий болох, дархлаа муудах, ядарч сульдах, тамирдах, архаг ядаргаа, дархлаа дэмжих, дархлаа гэж юү вэ? Амны хөндийн үрэвсэл, амны үрэвсэл, шүд цоорох, амны муухай үнэр, ам гэмтэх, буйл үрэвсэх, буйлны үрэвсэл, амны шарх, салст бүрхэвчийн үрэвсэл, хүүхдийн амны үрэвсэл, буйлнаас цус гарах, буйл үрэвсэх, амны хөндийн эмгэг, амны хөндийн ариун цэвэр, хүүхдийн ам гэмтэх Антибиотикийн хор уршиг, антибиотик, мөөгөнцөр, дисбактериоз, антибиотикийн хордлого, эмийн замбраагүй хэрэглээ, эмийн гаж нөлөө, эмийн хордлого, антибиотикийн гаж нөлөө Батгажилт ба арьсны үрэвсэл, батга батгажилт, нүүрэнд юм гарах, идээт үрэвсэл, арьсны тослогжилт, нуруу цээжний батга, насны онцлог Радикулит ба үе мөчний үрэвсэл, үе мөчний өвчин, үений үрэвсэл, яс ургалт, үе мөч өвдөх, нуруу өвдөх, өвдөгний үер өвдөх, гар үе мөч хөших