МОНГОЛ ДАХЬ АЛБАН ЁСНЫ ТӨЛӨӨЛӨГЧИЙН ГАЗАР

 
 
 
Бүтээгдэхүүн: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Гэдсэн дэхь бохирдолт

Гэдэс дүүрэх, унгах, хэхрүүлэх, гэдэс дугарч хоржигнох шинж тэмдэгүүд илэрдэг.

Цөсний хүүдий болон бөөрөнд чулуу байгаа эсэхийг УЗИ-ээр тодорхойлох ёстой.

1-р шат: Бэлтгэл шат (чулуугүй үед). 10 хоногийн программ

А. Алгуур, зөөлөн хэлбэр (бие сул, нас өндөр хүмүүст зориулсан)

а. Локло: 1 хоолны халбагаар 1 стакан усанд найруулж ууна, хэрэв эсрэг заалт байхгүй бол. Араас нь 1-2 стакан ус ууна (гэдсийг цэвэрлэж, өөх тосыг гадагшлуулна).

б. Каскара Саграда: Унтахын өмнө 2 капсулаар ( хоол боловсруулах замыг цэвэрлэн, хорыг гадагшлуулна)

в. Корал Кальци: 1 хэмжээст халбагаар 1 стакан усанд найруулж өдөрт 3-5 удаа (бие организмыг хүчилтөрөгчөөр хангана, зүрх судасны өвчлөлөөс сэргийлнэ, хоол боловсруулалтыг сайжруулна, цусыг шүлтжүүлж шингэлнэ, эсийн шингэний дутагдлыг арилгаж даралтыг хэвийн болгоно).

Б. Эрчимтэй хэлбэр (харьцангүй эрүүл хүмүүст зориулсан)

а. Хлорофилл: 1 хоолны халбагыг 1 стакан усанд найруулж хоолноос 30 минутын өмнө өдөрт 3-4 удаа (тэжээнэ, хоол боловсруулалтыг болон цусны эргэлтийг сайжруулна).

б. Хоол боловсруулах фермент Фууд Энзим: 1-2 капсулаар өдөрт 3 удаа хоолны дараа (цусны тосыг багасгаж, боловсрогдоогүй хоолны үлдэгдэл болон холестеринийг уусгана).

в. Нейче Лакс: 1-4 капсулаар оройн хоолны үед (гэдэсний үйл ажиллагааг эрчимжүүлж, ходоод гэдэсний замын ашигт бактерийн тэнцвэрт байдлыг хэвийн болгож, хорыг гадагшлуулна).

г. Корал Кальци: 1 хэмжээст халбагаар 1 стакан усанд найруулж өдөрт 3-5 удаа (бие организмыг хүчилтөрөгчөөр хангана, зүрх судасны өвчлөлөөс сэргийлнэ, хоол боловсруулалтыг сайжруулна, цусыг шүлтжүүлж шингэлнэ, эсийн шингэний дутагдлыг арилгаж даралтыг хэвийн болгоно).

2-р шат: Гэдэс цэвэрлэх шат 21-28 хоног

а. Каскара Саграда: 1-2 капсулаар оройн хоолны үед 7 хоногт 4 удаа (ходоод гэдэсний үйл ажиллагааг хэвийн болгож, хорыг гадагшлуулан

б. Блэк Волнат: 1 капсулаар өдөрт 3 удаа хоолны үед (бактери, шимэгч эсэргүүцэх).

в. Капсикум, Гарлик, Пасли: 1-2 капсулаар өдөрт 3 удаа хоолны үед (бактери эсэргүүцэх).

г. Бифидофилус: 1 капсулаар өдөрт 3 удаа, 1-6 сарын хугацаанд (гэдэсний ашигт бактерийг тэнцвэржүүлнэ).

3-р шат: Нөхөн сэргээх шат 14-28 хоног

а. Хлорофилл: 1 хоолны халбагаар 1 стакан усанд найруулж хоолноос 30 минутын өмнө өдөрт 3 удаа

б. ТНТ: 2 хэмжээст халбагаар 1 стакан усанд найруулна (дархлааг бэхжүүлж, ажиллах чадварыг сайжруулна, 1 хэмжээст халбаганд өдрийн эрэгцээний бүх аминдэм, эрдэс, минерал, үл исэлдүүлэгч, 12 грамм хүнсний ширэглэг агуулагддаг).